Få kontanter for din brugte MacBook, iPhone, iPad, & iMac


Her kan du sælge din defekte MacBook, vi køber både defekte såvel som funktionelle maskiner. Det eneste du skal gøre er at indsætte serienummeret på din enhed. Har du problemer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

IMEI/SERIENUMMER: *

Beskriv kort hvilket produkt det drejer sig om *

Email:

Hvilken stand har din enhed?

Oftest stillede spørgsmål:

Hvad sker der med mit produkt efter det er blevet solgt til jer

Som udgangspunkt er pointen at kunne genbruge produkterne så vidt muligt, så vælger du for eksempel at sælge en defekt MacBook til os, benytter vi de resterende reservedele som kan bruges, reservedelene vil i sidste ende udgøre et færdigt produkt som vi på ny kan sælge med 2 års reklamationsret i vores butik. 


Er der mulighed for at min data kan gemmes på min mac, og slettes de efterfølgende

Hvis du ønsker at få lavet en Backup af din harddisk i forbindelse med at du sælger din MacBook til os, så er dette også en mulighed, det vil dog reducere prisen en smule. Vælger du at få foretaget en Backup hos os, modtager du en USB-Stik/Ekstern med dine data på, alt din data vil efterfølgende blive slettet på din enhed/Mac. 


Hvor ødelagt må mit produkt være når jeg henvender mig

Produktet må godt være væskeskadet, knækket, brækket etc. Efter en vudering af hvad der kan genbruges, vil du blive kontaktet, så tøv ikke med at henvende dig, uanset hvor ødelagt det er. I mange tilfælde kan nogle dele stadig genbruges, og det tjener bedre hos os end i skraldespanden. :-)

Vejledning

  1. Udfyld formularen og send gerne nogle billeder til: Kontakt@macmedic.nu 

  2. Vi vurderer produket, og giver dig en uforpligtende pris.

  3. Ønsker du at sælge produktet til den aftalte pris, så kan du enten indlevere produktet direkte i butikken eller sende det til os:

    MacMedic
    Ramsherred 19E
    6200 Aabenraa  4. Når produktet er modtaget, vil du få pengene overført til din Nemkonto.