Få kontanter for din brugte MacBook, iPhone, iPad, & iMac


Her kan du sælge din defekte MacBook, vi køber både defekte såvel som funktionelle MacBooks. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen nederst og efterfølgende får du en fragtlabel tilsendt. Har du problemer eller er du i tvivl om vi vil købe din macbook, er du velkommen til at kontakte os.

Når formularen er udfyldt, og du har modtaget din fragtlabel, så lægger du formularen i kassen sammen med produktet, 

og sender den til os, pakken skal afleveres i en GLSpakkeshop.Oftest stillede spørgsmål:

Hvad sker der med mit produkt efter det er blevet solgt til jer

Som udgangspunkt er pointen at kunne genbruge produkterne så vidt muligt, så vælger du for eksempel at sælge en defekt MacBook til os, benytter vi de resterende reservedele som kan bruges, reservedelene vil i sidste ende udgøre et færdigt produkt som vi på ny kan sælge med 2 års reklamationsret i vores butik. 


Er der mulighed for at mine data kan gemmes på min Mac, og slettes de efterfølgende

Hvis du ønsker at få lavet en Backup af din harddisk i forbindelse med at du sælger din MacBook til os, så er dette også en mulighed, det vil dog reducere prisen en smule. Vælger du at få foretaget en Backup hos os, modtager du et USB-Stik/Ekstern med dine data på, alle dine data vil efterfølgende blive slettet på din enhed/Mac. 


Hvor ødelagt må mit produkt være når jeg henvender mig

Produktet må godt være væskeskadet, knækket, brækket etc. Efter en vurdering af hvad der kan genbruges, vil du blive kontaktet, så tøv ikke med at henvende dig, uanset hvor ødelagt det er. I mange tilfælde kan nogle dele stadig genbruges, og det tjener bedre hos os end i skraldespanden. :-)

Vejledning

  1. Udfyld formularen, læg den i kassen, og udfyld derefter fragt formularen så du kan få din fragtlabel. 

  2. Vi vurderer produktet, og giver dig en uforpligtende pris.

  3. Ønsker du at sælge produktet til den aftalte pris, så overføre vi pengene til dig via nemkonto eller mobilepay.

Er du på udkig efter den bedste løsning for at sælge din brugte eller defekte MacBook? Hos macmedic specialiserer vi os i køb af brugte og defekte MacBooks, og tilbyder konkurrencedygtige priser sammen med en simpel og sikker proces. Vores mål er at genbruge og give nyt liv til hver MacBook vi køber, ved at udnytte alle genanvendelige dele. Dette bidrager ikke kun til en bæredygtig praksis, men sikrer også, at du får den bedste værdi for din MacBook, uanset dens tilstand. Ved at udfylde formularen på vores side kommer du et skridt nærmere på at omsætte din brugte MacBook til kontanter. Efter at have modtaget din MacBook og gennemført vurderingen, fremsender vi et uforpligtende tilbud. Når du accepterer tilbuddet, sørger vi for en hurtig betaling via NemKonto eller MobilePay. Hos macmedic gør vi det enkelt og problemfrit at sælge din MacBook. Uanset om du også har en iPhone, iPad eller iMac til salg, er vi din pålidelige partner for at sikre, at du får den bedste pris og service. Sælg din MacBook til os i dag og oplev en service, der er bygget på integritet, transparens og kundetilfredshed.

KØBTE GENBRUGTE ENHEDER: 12.917