VORES HISTORIE

Vi startede med at opkøbe og reparere på defekte Apple produkter, hvilket hurtigt blev til små reparationer af iPhones og MacBooks for familie og venner. Glæden af at kunne give næsten afdøde Apple produkter nyt liv, voksede for os, og da efterspørgslen på vores arbejde blev større, besluttede vi os for at gøre drømmen til virkelighed; at blive selvstændige indenfor vores passion, og åbne vores første fysiske butik.

SERVICES

Vi tilbyder primært reparationer af alle Apple produkter, det kan være din MacBook har fået slået skærmen i stykker, eller har været udsat for væske og dermed er gået i stykker, hvad end det kunne være, så står vi klar til at kunne hjælpe dig videre.

Behold garantien

Hos os beholder du garantien, vi giver dig nemlig hele 2 års garanti på alle reparationer og ved alle købte produkter hos os. Er du fra en virksomhed kan du få fordelagtige priser og aftaler, kontakt os: kontakt@macmedic.nu

Hvor lang tid tager en reparation?

Vi ser helst at dit produkt er færdig samme dag du indleverer det, men der kan selvfølgelig opstå et par dages ventetid hvis reservedelen ikke er på lager.

Nulstiller vi din enhed ved reparation? 

Det er altid en god idé at have en backup af sin enhed, men umiddelbart sletter vi ikke dit indhold, medmindre vi er blevet bedt herom. 

Fremragende service!

Hos MacMedic er vi kvalitetsbevidste og ved, at du som kunde, vægter kvalitet frem for kvantitetderfor bruger vi udelukkende originale dele. Som kunde vælger du rigtigt hver gang ved enten at lade os reparere dit produkt, eller når du køber et brugt produkt hos os.

Vi køber din defekte enhed

Når du sælger dit defekte produkt til os, kan du enten levere produktet personligt til os, eller sende det til os. Vi betaler selvfølgelig for portoen, ønsker du en forsendelseslabel kan du kontakte os på mail: kontakt@macmedic.nu


Så udfyld venligst vores formular.

BLIV GRØNNERE'

Hos os finder du et bredt udvalg af brugte Apple produkter, som er nyservicerede, og derfor lige så gode som nye. Gør verden lidt grønnere og køb brugt elektronik. I Danmark smider vi årligt alt for meget elektronik ud, og det vil vi gerne være med til at reducere. Ligger du derfor inde med noget brugt elektronik, der alligevel skal smides ud, så tøv endelig ikke med at kom ned og aflevere det fysisk hos os i butikken.


Når du køber brugt elektronik, så er du med til at formindske affaldsforbruget og dermed reducere vores miljøforurening.

You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key